Beyzaspor fırtına gibi

2013-2014 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Beyzaspor fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Beyzaspor bu hafta kendi sahasında Ankara PTT’ yi 3-2 yenerek salondan galip ayrıldı.

12 takımın bulunduğu grupta oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak topladığı 16 puanla 3 sıradaki yerini koruyan Adana temsilcisi hafta sonu deplasmanda Sivas Belediye Spor ile karşılacak. Beyzaspor da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Antrenmanlarda moralli ve hırslı oldukları görülen oyuncular Siva spor maçını da kazanarak çıkışı sürdüreceklerini söyledi.

Takım kaptanı Ömer Bozdoğan yaptığı açıklamada, bu yıl ligde hedeflerinin öncelikle ilk dört takım arasına kalarak play-off’a girmek olduğunu belirterek, “Şuana kadar yaptığımız maçlarda iyi sonuçlar aldık. Bundan sonra da aynı doğrultuda çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Sivas Belediye Spor maçından da iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Takım olarak bunu yapacak güçteyiz” dedi.

Beyzaspor antrenörü Yusuf Kenan Kök de yaptığı açıklamada “İyi bir çıkış yakaladık. Hafta sonu Ankara PTT’yi zorlu bir maçtan sonra 3-2 yenerek çıkışımızı sürdürdük.Oynayacağımız Sivas Belediyespor maçını kazanarak seriyi sürdürmek istiyoruz. Takım olarak iyi bir form grafiği yakaladık. Bunu başaracak güçteyiz. Desteklerinden dolayı tüm sporseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.