Filede Karamangücü Gençlik Samsun’a ayak bastı

TVF Bayanlar 3. Lig’i C Grubunda yedi maçta yedi galibiyet serisine ulaşan Karamangüçü Gençlik, haftasonu deplasmanda Samsun Gazi Lisesi’ ne konuk oldu. Samsun Atatürk Spor Salonu’nda Pazar günü gerçekleşen karşılaşma öncesinde Karamangücü oyuncuları Kitap seremonisini Samsun’ da da uyguladı. Samsun Gazi Spor oyuncularına kitap hediyesi ile maça başladılar.

İlk seti 10-25, ikinci seti 22-25, üçüncü seti ise 21 -25 kazanan Karamangücü Gençlik, 3-0 galibiyetle Samsun Gazi Lisesi’nden de üç puan almayı başardı.

Karamangücü Gençlik Voleybol şubesi Sorumlusu Ferhat Koç; “Amacımız kayıpsız şekilde ilk sezonu tamamlamak. Yaklaşık 3 haftadır tam kadro oynayamadık. İki oyuncumuz sakatlanmıştı. Bu maçta tam kadro sahadaydık. Karamangücü Yönetimi olarak bu uzun soluklu maratonda başta hocalarımız olmak üzere oyuncularımıza ve emeği geçen her kese bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Haftaya bizim için önemli bir maç var. Her maçımıza final havasında çıkıyoruz, fakat evimizde oynayacağımız Numune Spor ve Ordu Telekom maçları bizim için oldukça önemli. Bu iki maçı kayıpsız atlatırsak ikinci yarı maçları formalite olacak. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Numune Spor maçına tüm Karamanlı hemşerilerimizi bekliyoruz. Karaman’ın desteğini arkamızda görmek bize en büyük motivasyon olacaktır.”dedi.

Tekin Ateşnal


Haberi Paylaş

Comments are closed.