Filenin Şahinleri namağlup devam dedi

Voleybol Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde Antepia Sponsorluğunda önemli başarıların altına imza atan Şahinbey Belediye Gençlik Spor, ligde kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlılar, Adana Beyza Spor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak 10’da 10 galibiyet ile puanını 28 çıkarttı.

İlk set büyük çekişmeye sahne oldu. Sete hızlı başlayan Beyza Spor 5 – 2 öne geçti. Teknik molalara 8–7 ve 16–15 Beyza Spor önde girdi. Karşılıklı geçen sayılarla set sonuna kadar gelindi. 24-23 öne geçen Beyza Spor set sayısı atmasına rağmen sonunu getiremedi ve seti 26-24 Şahinbey Belediye Gençlik Voleybol Takımı kazandı.

İkinci seti baştan sona önde götüren Şahinbey Belediye Gençlik Spor, seti 25-17 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Mavi-Beyazlılar, Adana Beyza karşısında üçüncü seti de 25-20 kazanarak maçı 3-0 galibiyetle kapatmayı başardı.

Ligde namağlup liderliğini sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik Spor, ilk yarının son maçında Ankara PTT Spor ile karşılaşacak.

Kıyasıya çekişmeli bir maç izlediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, “Şahinbey Belediye Voleybol takımımız güzel bir oyun sergileyerek Adana Beyza Spor karşısında sahadan 3-0 ayrılmasını bildi. Sporcularımız centilmence mücadele etti. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.