‘Kulüp tarihinin en başarılı sezonu’

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 2013 yılını eğerlendirdi.
Geçtiğimiz sezon kulüp olarak en başarılı sezonu yaşadıklarını, yeni yılda kendilerinden beklentilerin ve sorumlulukların arttığını dile getiren Başkan Süleymanoğlu’nun değerlendirmeleri şöyle:

Değerli voleybol ailesi,
Acısı tatlısı, sevinci üzüntüsü, iyisi kötüsüyle bir yılı geride bırakıyoruz.
2013 yılı Halkbank açısından önemli, gurur verici bir yıldı. Fakat öncelikle belirtemeliyim ki, uğurlamak üzere olduğumuz yıl sanat, siyaset ve spor dünyasından pek çok önemli değeri aramızdan ayırdı. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun.
Bilindiği gibi, 2012-2013 sezonunu üç kupa ile kapattık.
Önce Türkiye Kupası’nı kazandık. Ardından CEV Kupasını müzemize götürme onurunu yaşadık. Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde ikinciliği kazandık. Böylece Halkbank camiasına son zamanların en başarılı sezonunu armağan ettik.

2013-2014 sezonuna yeni hedefler, yeni umutlarla yelken açtık. Erkek Takımımızın kadrosunu yeniledik. Ama hepsinden önemlisi altyapımıza yatırım yaptık. Önümüzdeki süreçte formamızı oradan yetişecek sporcularımız terletecek.
Şu anda lig lideriyiz. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmayı başardık. Başarılı bir kulis faaliyeti sonunda Şampiyonlar Ligi Finol-Four maçlarını düzenleme hakkını elde ettik. Güçlü kadromuz, Türkiye’nin desteği ile erkeklerde ilk kez olmak üzere Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldıracaktır, buna inanıyoruz.
Takımımız, Türkiye Kupasında da şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor.
İçinde bulunduğumuz sezonda yeni bir heyecanı yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl sponsoru olduğumuz Gazi Üniversitesi Bayan Takımını Halkbank Spor Kulübü bünyesine kattık. Artık birinci liglerde iki takımımız var. Güçlü altyapısı ile meşhur Halkbank Bayan Takımı, ilk sezon heyecanını yendikten sonra camiamızı başarılarıyla sevindirecektir, buna da inanıyoruz.

Bir yılda katettiğimiz bu mesafede asla yalnız değildik.
Gücümüzü, bize attığımız her adımda yanımızda olan Halkbank camiasından aldık. Bize verdikleri her türlü destek için, Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Cebeci’ye, Yönetim Kurulu üyelerine, tüm birimlerimize, çalışanlarımıza, emeği geçenlere ve Kulüp Yönetim Kuruluna teşekkürü borç biliyorum.

Bu itibarla tüm voleybol camiasının yeni yılını kutluyor, yeni yılın başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Selahattin Süleymanoğlu
Halkbank Spor Kulübü Başkanı


Haberi Paylaş

Comments are closed.