Bahçelievler Voleybol sürpriz peşinde

İlkokul sıralarından alıp yetiştirdiği oyuncularıyla Türkiye Bayanlar Voleybol 3.LigB grubunda mücadele eden Bahçelievler Voleybol Kulübü,oynadığı 10 maçın 7’sini kazanma başarısı göstererek ilk devreyi 3.sırada bitirdi.

İstanbul ekibi, takımınbelkemiği 2 oyuncusunun sakatlığınarağmen geniş kadro avantajı ve taraftarından aldığı destekle bu açığı kapatmaya çalıştı.Maçlarını Hasan Doğan Spor Salonunda oynayan Bahçelievler Voleybol, çevre halkından da büyük destek görmekte.

Kulübün başkanlığını ve antrenörlüğünüyapan Fatih Alper Tuncal kulüple ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Hiç bir yerden maddi destek almadan, müsabakalara gitmek için araç dahi bulamadan kendi imkanlarımızla bu noktaya geldik. Sponsor arayışlarımız devam etmekte. Destek bulduğumuz takdirde yaş ortalaması 17 olan ve gelecek vaadeden oyuncularımızla hedefimiz olan 2.Lige yükseleceğimizden hiç şüphe duymamaktayız. İlk devredeki müsabakalarda ideal kadromuzla hiç oynayamadık. Sakatlıklar takımımızı olumsuz etkiledi. Sakat oyuncularımızın da takıma dönmesiyle 2. devre mağlubiyet görmeyeceğimizi düşünüyorum.

Kulüp olarak altyapı oyuncularımız dahil çocuklarımızdan ücret talep etmiyoruz. Amacımız A takıma oyuncular yetiştirebilmek. Kendine güvenen ve bünyemize katılmak isteyen sporcularımıza kapımız açık. Kulüp ile ilgili bilgileri bahcelievlervoleybol.com adresinden takip edebilirler.

Bizle bu röportajı yaparak kulübümüzü tanıtma fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.