Sivas 4 Eylül Belediye, Şahinbey’e ilk yenilgisini tattırdı

Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubunda oynanan karşılaşmada Sivas 4 Eylül Belediye, na mağlup grup lideri Şahinbey Belediye Gençlik Spor’u ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kazanan 4 Eylül Belediye, hem ilk devrenin rövanşını almış oldu hem de Şahinbey Belediyesi’ne ilk yenilgiyi tattırdı.

4 Eylül Belediye Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın setleri 22-25, 25-23, 25-22, 24-26, 15-12 sonuçlandı.

B Grubunda, Şahinbey Belediye 32 puan ile liderliğini sürdürürken, Sivas 4 Eylül Belediye 25 puan ile haftayı 4. sırada tamamladı.

Karşılaşmanın ardından konuşan 4 Eylül Belediye antrenörü Levent Zoroğlu, “Maçı kazandığımız için mutluyuz. Artık gurubumuzda namağlup takım kalmadı. Sezon başından beri yaşadığımız sakatlıklar ve takımdan ayrılan arkadaşlar olduğundan dolayı oyunumuzu sahaya yansıtamıyorduk. Yeni transferlerimizin katkısı ile daha da güçlendik. Geçen sene düştüğümüz lige tekrar çıkmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Bizi bu maçta yanlış bırakmayan seyircilerimize ve yöneticilerimize ve tabiî ki oyuncularımıza teşekkür ederiz. Çünkü onlarda en az bizim kadar lige çıkmayı istiyorlar. Ayrıca Şahinbey Belediye takımına da verdiği güzel mücadeleden dolayı tebrik eder bu maçtan sonraki mücadelelerinde başarılar dileriz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.