Fenerbahçeli voleybolculardan taraftara çağrı

Challenge Cup 8’li Final ilk karşılaşmasında, Finlandiya’nın Valepa Sastamola takımıyla Burhan Felek Spor Salonu’nda, bugün saat 19.30’da karşılaşacak Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncuları taraftara çağrı yaptı.

Bu tip turlarda ilk maçta avantaj elde etmenin önemine vurgu yapan oyuncular, taraftar desteğinin önemine dikkat çekti ve Fenerbahçelileri maça davet etti.

Liberomuz Serkan Kılıç: ”Bu önemli maçımızda da diğer tüm maçlarda olduğu gibi taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Eurochalange 8’li finallerin ilk maçında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”

Kaptan Arslan Ekşi : ”Bu tip maçlarda ilk maçta avantajlı skor elde etmek çok önemli ve bu avantajı taraftarımızın desteğiyle daha kolay elde edebileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden 8’li finallerdeki ilk maçımızda taraftarımızı maça bekliyoruz”

Felipe Fonteles: ”Kulübümüz için bu turnuva çok önemli. Biliyoruz ki Fenerbahçe’nin büyük taraftarına ihtiyacımız var ve taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”

Ivan Miljkovic: ”Her oyuncu kendi taraftarının desteğiyle oynamak ister. Bu oyuncuya ekstra motivasyon ve performans katar ve bizim de bu desteğe ihtiyacımız var”


Haberi Paylaş

Comments are closed.