Benitez: ‘Oyuncularıma güveniyorum’

Ziraat Bankası Spor Kulübü Baş Antrenörü Fernando Munoz Benitez Galatasaray FXTRCmaçını değerlendirdi. Hafta sonu oynanacak olan önemli Maliye maçı hakkında da açıklamalarda bulunan İspanyol çalıştırıcı oyuncularına güvendiğini ifade etti.

Galatasaray maçı hakkında düşüncelerini ifade eden Benitez, “Galatasaray maçının zor olacağını biliyorduk. Oyunun bir kısmı bize bağlıydı, setlere iyi başladık, oyunu kontrol ediyorduk özellikle ikinci set daha iyiydik, fakat setin sonunu getiremedik ve sonuç olarak rakibimize yenildik. Galatasaray’a bizi yenmeleri için bu şansı verdik. Galatasaray maçında oyun içerisinde ki sıkıntıları kontrol etmek için çalışmalıyız. Almamız gereken bir maçtı, yenildiğimiz için de üzgünüz. ” dedi. Ayrıca maç esnasında saygının önemini vurgulayan teknik adam, “Saygı çerçevesinde takım oluşturmak daha önemli. Önemli olan rakibe saygıdır. Bu yüzden benim sahanın içinde olan herkese saygım var” dedi.

Fernando Munoz Benitez son olarak Maliye Milli Piyango maçı için de şunları söyledi: “Maliye zor bir takım. Lig de bütün takımlarla savaşabilen yüksek seviyede top oynayan bir takım. Tabi ki onlara karşı çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı Galatasaray maçının telafisi olarak görüyoruz ve bize güvenen insanları mahcup etmemek için maçta en iyi şekilde oynamaya ve mücadele etmeye çalışacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularım her maçta olduğu gibi bu maçı da kazanmak için büyük arzu ve istek gösteriyorlar. Umarım bu maçı kazanırız. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maçı kazanırsak oyuncular moral olarak kendilerini daha iyi hissedeceklerdir.’’


Haberi Paylaş

Comments are closed.