Aktaş, şampiyon öğrencileri ödüllendirdi

2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlenen okullar arası, küçük erkekler ‘Voleybol Müsabakaları’nda, Bursa birincisi olarak İnegöl’ü ve Bursa’yı Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazanan Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulunun şampiyon öğrencileri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da makamında ziyaret ettiler.

Bursa Şampiyonu ekip, Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sabit Taş ve Okul Aile Birliği Başkanı Haydar Cerrah ile birlikte, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar. Başkan Aktaş, Bursa şampiyonu ekibe birer adet kol saati hediye etti.

Ziyaret sırasında konuşan Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sabit Taş, okulun akademik anlamda da başarılı bir okul olduğunu söyledi.

Bu yıl Bursa İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğinin düzenlemiş olduğu, 32 İmam Hatip Ortaokulu arasında, hem Meslek hem de Kültür derslerinden gerçekleştirilen yarışmalarda Bursa il birinciliğinin Hacer Salih Yıldız İlköğretim Okulundan çıktığını söyleyen Sabri Taş, başarıların kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Voleybol müsabakalarında elde edilen dereceden sonra hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu kupasını almak olduğunu söyleyen Taş, bu başarıda emeği geçen öğrencileri ve beden eğitimi öğretmeni Eyüp Efe’yi tebrik etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulunun henüz ikinci yılında olmasına rağmen, Okul Aile Birliği ve okul yöneticileriyle el birliği içerisinde, güzel başarılara güzel yenilenmelere imza attığını belirtti.

Buna paralel olarak da, sportif ve eğitsel başarıların bir bir geldiğini söyleyen Başkan Aktaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “İnegöl’de voleybolla ilgili çok ciddi bir alt yapının olduğunu, Belediyespor uygulaması göstermiştir. Her ne kadar futbol çok popüler bir spor olmuş olsa da, voleybol ikinci üçüncü planda kalsa da, şuan birçok ilin arzu ettiği halde olamadığı, voleybolda birinci ligde bir takımımızın olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Tabi bu voleybola ilgi ve alakayı her geçen gün daha da artırıyor. Voleybol hem bir salon sporu hem de daha nezih, daha heyecanlı bir spor dalı. Okullarımızda, özellikle voleybol ve basketbolun daha fazla yayılmasını arzu ediyoruz. Bu manada da başarıları gördükçe mutlu oluyoruz. Bursa’da farklı takımları, özellikle final maçında geçen yıl Türkiye ikincisi olan Zafer Ortaokulunu 2-1 yenen takımımızın Bursa şampiyonu olması, İnegöl’ümüzün tanıtımı ve reklamı adına çok önemli bir başarı diye düşünüyorum. Bu işte emeği geçen hocamızı idarecilerimizi ve çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Aktaş, son olarak Bilecik, Düzce ve Hatay’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ‘Yarı Final’ ve ‘Final’ maçlarının oynanacağını ve ulaşım konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.