VakıfBank dörtlü finale göz kırptı

Teledünya Süper Kupa Bayanlar çeyrek final ilk karşılaşmasında VakıfBank, Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmanın setleri 16-25, 18-25, 14-25 sonuçlandı.

İki takım, çeyrek final ikinci karşılaşmasında 4 Mart 2014 tarihinde, İstanbul’daki Burhan Felek Voleybol Salonu’nda 19.00’da karşı karşıya gelecek.

İstanbul derbisinde alınan galibiyet sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, “Çok iyi çalışıp her maçı kazansanız da bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor. Fenerbahçe maçından sonra bu noktaları görme şansımız oldu ve Beşiktaş’a karşı çok iyi hazırlandık. Takımımız, rakibimize karşı iyi reaksiyon gösterdi ve kupaya güzel bir başlangıç yaptık” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ : 0 – VAKIFBANK: 3

Salon: BJK İntegral Arena

Hakemler:Emre Özkur, Esat Danzili

BEŞİKTAŞ: Seda Türkkan,Nizetich, Dicle Babat,Marina, Ceyda Aktaş, Gabriela (Dilek Kınık,Selime İlyasoğlu, Seda Eryüz,Ayça İhtiyaroğlu, Nilay Konar, Tülin Altıntaş)

VAKIFBANK: Naz Akyol, Gözde Sonsırma, Bahar Toksoy, Brakocevic, Costagrande, Fürst (Gizem Karadayı, Kübra Akman, Çağla Akın, Gülden Paşaoğlu, Melis Gürkaynak, Polen Uslupehlivan)

SETLER: 16-25, 18-25, 14-25

SÜRE: 68 dakika (21,25,22)

Statü:
2 maç eleme usulüne göre oynanan maçlar sonunda, 2 maçı kazanan takım dörtlü finale kalır. 2 maçta puanı üstün olan takım tur atlar. 2 maçta alınan puanların eşitliği durumunda, aynı gün aynı yerde altın set oynanır. Üstün gelen 4 takım dörtlü final maçlarını oynar.


Haberi Paylaş

Comments are closed.