Maliye Okulları Beşiktaş’ı salladı ama yıkamadı

Erkekler 2. Ligi A Grubu’nun yenilgisiz lideri Beşiktaş, Ankara takımlarından Maliye Okulları’nı ağırladı.

İlk iki seti rahat kazanan Beşiktaş sonraki setlerde Maliye Okulları’nın dirençli oyununa engel olamayınca karşılaşma tie-break setine uzadı.

5. set toparlanan Beşiktaş maçı rakibinden söktü aldı: 3-2

Maliye Okulları oynadığı oyunla alkış alırken, Beşiktaş evinde 2 puanı kurtararak rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan Beşiktaş, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra da üstünlüğünü devam ettiren siyah-beyazlılar, ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Son bölümde ortadan hücumlarla sayılar bulan Beşiktaş, ilk seti
25-19 kazandı.

İkinci sete Maliye Okulları hızlı başladı ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Moladan sonra farkı eriten Beşiktaş ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi ve seti 25-23 kazandı.

Üçüncü setin başında bloklarda etkili olan Maliye, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Moladan sonra temposunu yükselten Maliye ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. setin son bölümlerini de iyi oynayan Maliye bu seti 25-18 alarak durumu 2-1’e getirdi.

Üçüncü seti almanın moraliyle dördüncü sete başlayan Maliye Okulları tüm seti domine etti. Beşiktaş setin son bölümünde Rıdvan’ın attığı servislerle skoru 23-23’e getirse de seti 25-23 alan Ankara temsilcisi maçı tie-break setine götürmeyi başardı.

Tie-break setine hızlı başlayan Beşiktaş, saha değişimine 8-3 üstünlükle girdi. Setin devamında da üstünlüğünü sürdüren siyah-beyazlı takım 15-7’lik skorla sahadan 3-2 galip ayrıldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.