Beykoz Belediye Sporlu oyuncular Hoppala-Curcuna ile stres attı

Bayanlar Voleybol 3.Liginin İstanbul temsilcilerinden Beykoz Belediyespor, maç-antrenman koşturmacası ile oluşan yorgunluğu tiyatro oyunu ile üzerinden attı.

Beykoz Kulüpler Birliğinin organizesi ile gerçekleşen “Hoppala Curcuna” adlı oyunu izlerken oldukça neşeli ve kahkaha dolu anlar yaşayan Boğazın İncileri oyun sonunda tiyatro ekibinden gelen özel kolyeler ile anlamlı bir jestin de muhatabı oldu.

Beykoz Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu ve Beykoz Kulüpler Birliği Sekreteri Yaşar Kesici, ilçede sportif etkinliklerin yanında kültürel ve sanatsal projelere de imza attıklarını söylerken, “Gerçekten de çok gzüel bir oyunu Beykozlular ile buluşturduk. Beykoz Belediyespor olarak Voleybol ve Futbol takımlarımız ile katılım sağladık. 2 perdelik oyun tabiri caizse bir sezonluk yorgunluğumuzu aldı götürdü.” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Voleybol Takımlar Antrenörü Bektaş Durmaz, “Antrenman programımız aksatmadan devam ediyor. Bu sezon lig bitimine değin 4.sıradaki yerimizi muhafaza edeceğiz gibi. Gelecek sezon için de ciddi bir süreç, oyuncu belirleme-izleme işlemini başlattık. Yeni kurulan bir şube olan A Bayan Takım oyuncularının aralarındaki birlik-beraberlik ruhunu en üst seviyelere taşımak için bu tür etkinliklere katılım sağlıyoruz. Çok güzel ve de yorgunluğumuzu alıp götüren bir 2 saat yaşadık. Beykoz Kulüpler Birliğinin bu nazik davetine icabet etmekten son derece keyif aldık” diye konuştu.

Bu arada Beykoz Belediyespor Bayan Voleybol Takım Kaptanı Hazal Elitaş oyunun ardından Beykoz Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Songül Emanet ile birlikte oynunculara bir buket çiçek tadiminde bulundu. “Son derece güzel bir akşam geçirdik, oyunda profesyonel, üst seviyede bir komedi olunca neşeli, eğlenceli nalar da beraberinde yaşandı. Bizler hem yoğun antrenman maç programları hem de üniversitelerdeki ders programlarımız dolayısı ile stress yaşamıyor değildik. Beykoz Kulüpler Birliğinin daveti bu sebeple çok anlamlı oldu” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.