Beşiktaş üzdü

Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup çeyrek final ilk maçında karşılaştığı Rocheville Le Cannet’e 3-0 yenildi. Gymnase Maillan Le Cannet Arena’da oynanan maça tutuk başlayan siyah-beyazlılar, ilk teknik moladan sonra temposunu artırdı ve ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Kalan bölümü büyük çekişmeye sahne olan ilk seti ev sahibi 30-28 kazandı (1-0).

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına temsilcimiz 8-7 geride girdi. Mola dönüşü hücumlardan sayı çıkarmakta zorlanan Beşiktaş, rakibinin sayılarına da engel olamadı ve ikinci teknik molayı 16-12 geride geçti. Oyunun geri kalanında rakibiyle arasındaki farkı kapatamayan siyah-beyazlılar, bu seti de 25-20 geride tamamladı. (2-0).

Üçüncü sete hızlı başlayan Beşiktaş, üst üste sayılar buldu. İlerleyen bölümde temposunu yitiren temsilcimiz, rakibinin sayılarına engel olamadı ve ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Oyunun devamında 3 sayı çıkarabilen siyah-beyazlılar, ikinci teknik molaya 16-10 geride girdi. Takımımızın kalan bölümdeki çabası oyunu çevirmeye yetmedi ve temsilcimiz seti 25-19 maçı 3-0 kaybetti.

Beşiktaş, bu karşılaşmanın rövanşında rakibiyle 13 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.