Kazan kazanıyor

Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda Ankaragücü takımını 3-1’lik skorla yenen Kazan Belediyespor son haftalardaki çıkışını sürdürdü. İki takımın karşılıklı sayılarıyla geçen setlerde daha az hata yapan Kazan Belediyespor 19-25, 22-25, 25-10,
21-25’lik setlerin ardından karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Geçtiğimiz hafta Mersin Pamuk Spor’u yine 3-1’lik skorla geçen ekip, alınan bu galibiyetle rakiplerine gözdağı vererek ligde “biz de varız” dedi.

Kazan Belediyespor puanını 17’ye çıkarırken güçlü rakibi Ankaragücü 23 puanda kaldı.

Galibiyet sonrası Kazan Belediyespor’un başarılı kaptanı Hatice Akba şunları kaydetti: “Bu sezon 2. Lig’de ilk kez mücadele eden kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takım olarak her geçen gün yükselen bir grafik çizmeye, her antrenmanda ve maçta daha iyi voleybol oynamaya gayret ediyoruz. Çok genç bir ekip olduğumuz için, maçlarımız inişli çıkışlı oluyor ancak ligde aldığımız önemli galibiyetler bizim en büyük motivasyonumuz. Maçlarda motivasyonumuzun kaybolduğu anlarda antrenörümüz Ali Cenk Tortum’dan aldığımız güçle daha hırslı oyun oynuyoruz. Takımın kaptanı ve ablası olarak, arkadaşlarıma yardımcı olmaktan ve tecrübelerimi aktarmaktan mutluluk duyuyorum. Takım içinde yakaladığımız arkadaşlığı ve kazanma hırsımızı sezon sonuna kadar koruyup, başarılı bir şekilde sezonumuzu bitirmek istiyoruz. Başta kulüp başkanımız olmak üzere yöneticilerimize ve seyircimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

İki takımın gelecek hafta ki maç programı şu şekilde;
16.02.2014 KAZAN BLD. – KARAYOLLARI
16.02.2014 MALTEPE YALI- MKE ANKARAGÜCÜ

Haber : Recep EKİN


Haberi Paylaş

Comments are closed.