Karamangücü evinde galip

Voleybol 3.Lig C Grubu takımlarından Karamangücü Gençlik bu hafta Kayseri İl özel İdareyi, Karaman Kazım Karabekir spor salonunda konuk etti. Kayseri ekibinin maça iyi başlamaması, oyun içinde istediklerini yerine getirememesinden 25-12, 25-11, 25-15 lik setlerle Karaman ekibi maçı 3-0 galip bitirdi.

Karamangücü 3. Lig C grubunda Şampiyonluk iddiasını devam ettirdi. Sezonun ikinci yarısına kadrosunda revizyona giden ve Antrenör değiştiren Karamangücü Gençlik grubunda Lider Ordu Telekom’ un arkasında 30 puanla Numune Spor ile birlikte bu hafta ikinciliği paylaştılar.

Maç sonunda bir açıklama yapan Voleybol Şubesi Sorumlusu Ferhat Koç; “2014 yılının başından yönetim ve takıma sahip çıkan oyuncularımızla birlikte çok yorulduk. Sportif açıdan bir yorgunluğumuz olmadı fakat saha dışı faktörler bizi oldukça yordu. Bizim tek amacımız spor yapmak ve yaptırmak, farklı amaçlar için yola çıkanlar kamuoyunda daha çok yer bulacağını zannediyor. Fakat Şerefli ve Onurlu duruşumuzdan hiçbir zaman ödün vermeyerek karalamalara aldırmadan işimize bakıyoruz. Önemli olan Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmek. Bizde Yönetim ve Sporcularımızla bu amaç uğruna mücadelemize devam ediyoruz. İnşallah bu takım play-off lara kalarak 2. Lig’e çıkacak ve şehrimizi 2. Lig’de temsil etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Karamangücü önümüzdeki hafta sonu Çorum, Hitit Üniversitesi ile karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.