Boğazın İncileri Samsun yolcusu

Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Ligi C Grubunda mücadele eden Beykoz Belediyespor Voleybol Takımı hafta sonunu Samsun deplasmanında geçirecek.

Boğazın İncilerinin rakibi Samsun temsilcisi Gazi Lisesi.

Bu sezon ligi orta sıralarda tamamlamayı garantileyen mavi-beyazlı ekibin Voleybol Şube Sorumlusu Yaşar Kesici yaptığı açıklamada, “Bu akşam ( Cuma) yola çıkıp, Cumartesi gününü Samsun’da geçirdikten sonra aynı gün kısa bir antrenman yapacağız. Pazar günü ise maçımızı yaptıktan sonra karayolu ile dönüşe geçeceğiz” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Takımı Antrenörü Bektaş Durmaz ise Samsun’dan galibiyet ile dönmeyi hedeflediklerini söylerken, “Bu sezon için ligden bir beklentimiz kalmadı. Kalan müsabakalarımızı kazanarak puan sıralamasında olabildiğimiz kadar üst sıralarda kalmayı hedefledik. Samsun Gazi Lisesi karşısında tüm oyuncularımıza şans vermeyi düşünüyorum. İleri tarihe ertelenen ve rakip takımın gelmeyeceğini bildirmesi ile geçilen hükmen yenilgili haftalarda ne yazık ki Beykozlu voleybol severlere maç izlettiremedik. Önümüzdeki hafta sonu ise güzel bir maç ile Ankara Numunespor ile yapacağımız karşılaşma ile uzun süreli hasrete bir son vereceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.