‘2.Lig’e çıkacağız’

Ordu Telekomspor Bayan Voleybol Takımı Başkanı Zafer Onur Atasoy, lider olarak Play-Off’a kalmayı garantilediklerini hatırlatarak, 2.Lig’i hak ettiklerini ve bu sezon hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

Play-Off’un, grup maçlarına göre daha zor olacağını söyleyen Başkan Atasoy, her şeye rağmen 2.Lig’e çıkacaklarını vurguladı.

“Liderliği garantiledik”
Grup lideri olarak Play-Off’a kalmayı garantilediklerini belirten Atasoy, “Geçtiğimiz hafta takipçimiz Numunespor ile oynadık. 3-1 ile geçtik ve bu galibiyetle 15’te 15 yaparak grup liderliği ve Play-Off’u garantiledik. 3 hafta müsabaka yok. Takım şu an izinde. Önümüzdeki hafta içi toplanacaklar. Ligde de 2 maçımız kaldı. Beykoz Belediye ve Karamangücü Gençlik ile karşılaşacağız. O iki müsabakayı da hayırlısıyla kazanıp, Play-Off’a rahat girmek istiyoruz” dedi.

“Daveti kabul etmedik çünkü…”
Geçtiğimiz sezon 2.Lig’e davet edilmelerine rağmen bu teklifi kabul etmediklerini aktaran Onur Atasoy şunları kaydetti, “Geçtiğimiz sezon 2.Lig’e davet edildik. Ama kabul etmedik. Çünkü ligin başlamasına 1 hafta kalmıştı. O kadar kısa sürede hazırlanıp lige girseydik başarılı olamazdık. Ancak bu sezon Play-Off Nisan ayında oynanacağı için önümüzde 2.Lig’e hazırlık için 6 aylık bir müddet olacak.”

“Play-Off’ta hataya yer yok”
Play-Off’un Nisan ayının ilk haftasında oynanacağını belirten Atasoy, “Artık Play-Off hazırlıklarına başladık. Play-Off büyük bir ihtimalle Nisan ayının ilk haftasında start alacak. Play-Off grup karşılaşmalarına göre zor olacak. Ege, Akdeniz, Marmara’dan takımlarla karşılaşacağız. Gerçi Antrenörümüz Muhammet Şanlı, Play-Off’taki muhtemel rakiplerimizin cd ve maç görüntülerini izleyerek onları analiz ediyor. Play-Off, biraz kritik bir süreç. Hatanın affedilmediği bir yer. Bir grupta 4 takım var. 3 maç yapacağız. En az 2 galibiyet almalıyız ki, ilk 2 sıra içine girelim” diye konuştu.

“Favori gösteriliyoruz”
2.Lig’e çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Atasoy, “Voleybol kamuoyunda favori gösteriliyoruz. Play-Off ne kadar zor olsa da biz inanıyoruz. Gerekli transferleri yaparak işimizi şansa bırakmadık. Bu sezon 2.Lig’e çıkacağız. Ben 2.Lig’e çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu sezon oynadığımı oyun ve kazandığımız karşılaşmalarla 2.Lig’i hak ettiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ordu Hayat / Tevfik Kul


Haberi Paylaş

Comments are closed.