VakıfBank, Sarıyer’e set vermedi

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde deplasmanda karşılaştığı Sarıyer Belediyesi’ni 3-0 ile geçmeyi başardı.

VakıfBank, Sarıyer Belediyesi’ni 3-0’la mağlup ederek deplasmandan galibiyetle ayrıldı. Sarıyer Belediyesi karşısında galibiyete geniş kadrosu ve oyuncu kalitesiyle ulaşan VakıfBank, ilk seti üstün oyunuyla 25-14 aldı. Sarı siyahlılar karşılaşmanın ikinci setini de 25-19 kazanarak setlerde 2-0’ı buldu. Müsabakanın son setini ise 25-23 önde tamamlayan sarı-siyahlılar sonucu belirledi: 3-0…

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en etkili oyuncuları Polen Uslupehlivan (19 sayı) ve Bahar Toksoy Guidetti (12 sayı) oldu. VakıfBank’ta Güldeniz Önal Paşaoğlu ise (9 sayı) karşılaşma boyunca etkili oyunu ile takdir topladı.

İstanbul derbisinde alınan galibiyet sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Takım olarak çok iyi oynadık. Karşılaşma boyunca tüm oyuncularımıza şans verdik ve onlar da en iyi şekilde bu şansı kullandı. Onların ne durumda olduğunu gördük. Üçüncü sette konsantrasyonumuz biraz düşse de galip gelmeyi başardık. Yolumuzda en iyi şekilde ilerliyoruz ve Bakü için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.