Marshall’dan iyiyim mesajı

Kalp ritminde bozukluk hissettiği için hastaneye kaldırılan ve çeşitli testlerden geçirilen Fenerbahçe’nin Kübalı yıldızı Lional Marshall sevenlerine “iyiyim” mesajı verdi.

Sitemize özel açıklamalarda bulunan Marshall durumunu şöyle anlattı: “Dün antrenmana gittiğimde kalp atışımda düzensizlik hissettim. Taktik çalışması yapıyorduk ve kendimi iyi hissetmediğimi söyleyince idmanı yarıda bıraktım. Bugün de antrenmana çıkmadım ve doktora gittik.”

Hastanede kendisine testler uygulandığını ifade eden Marshall açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Çeşitli testler yapıldı ve yorgunluğa bağlı bir ritm bozukluğu olduğu söylendi. İlaç verildi ve dinlenmem gerektiği ifade edildi. Sezon başından beri deplasmanlar dahil her maçta forma giydim. Bir tek bugünkü maçta yoktum. Hayatımda ilk kez böyle bişey başıma geldi. Doktorlar kendimi dinlememi ve iyi hissedersem antrenmana çıkabileceğimi söylüyor. Takımımın yarınki antrenmanında yer alabilirim.”

Şu an kendisini iyi hissettiğini kaydeden Marshall deplasmanda Fransa’da oynanacak karşılaşmada forma giyeceğini sözlerine ekledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.