Rota Koleji… Sporun yeni yüzü

Rota Koleji Spor Kulübü 2013-2014 sezonu albümü için dün Rota Koleji Spor Salonun’dafotoğraf çekimi yaptı.

Çekimler de Mini Voleybol Kız takımı, Küçük Kız, Yıldız Kız, Genç Kız okul&kulüp takımları ile 2.Lig Bayan A takımı ve tüm teknik kadro ile birlikte Kulüp Müdürü Sibel Yavuz da hazır bulundu. Keyifli geçen çekimlerde tüm sporcular ”çok eğlendiklerini ve A Takımı sporcularıyla bir arada olmaktan onur duyduklarını ” söylediler.

Kulüp Müdürü Sibel Yavuz; üç yıl gibi kısa bir süre de voleybol adına geldikleri noktadan çok memnun olduğunu ve her yıl sporcularımızın sayısının artacağını söyledi. Bu sezon sağlanan başarıda idari ve teknik kadronun emeklerinin büyük olduğunu ifade eden Yavuz, ”Biz bir Aileyiz” sloganıyla başarıyı yakaladıklarını söyledi. Yavuz, “Fotoğraf çekiminde kulübümüzün kısa sürede ne kadar büyüyüp geliştiğini görmekten gurur duyduk. Spor adına çıktığımız bu yolda gönülden yapılan hiç bir şeyin boşa çıkmadığını gördük, çalışmalarımıza emin adımlarla ilerleyerek azimle ve centilmence devam ediyoruz” dedi.

Kulüp Müdürü Sibel Yavuz sporcuların en küçüğü olan ve A takımı oyuncusu Hande Korkut ile birlikte poz vererek; “İyi bir Voleybolcu olmanın ne zaman başlayacağını böyle bir fotoğraf en iyi şekilde anlatır” dedi. Yavuz, spor ile ilgili tüm birim ve emek verenlere başarılar diledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.