Final şansımız çok yüksek

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Challenge Kupası’nda finale çıkma şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlılar, 26 Şubat Çarşamba günü CEV Challenge Kupası yarıfinal ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Polonya temsilcisi Impel’i 3-1 mağlupederek, final öncesi önemli bir avantaj elde etti. Bu mücadelenin rövanşında rakibini 2 Mart Pazar günü saat 17.00’de Burhan Felek Voleybol Salonu’nda ağırlayacak Beşiktaş’ta antrenör Adnan Kıstak, siyah-beyazlı taraftarları destekiçin tribünlere davet etti.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunanKıstak, şunları kaydetti: “Çok güçlü bir ekip ile oynuyoruz. Polonya’da kazanmak hiç kolay olmadı. Bloklarda ve servislerde çok fazla etkili oyuncuları var. İlk seti kaybettik. İkinci sette blok ve defans yüzdemizi çok yüksek tuttuk ve rakibin hamlelerini lehimize çevirerek maçı 3-1 kazandık.”

Adnan Kıstak, takım olarak ilk maçta disiplini elden bırakmadıklarını anlatarak, “İkinci karşılaşma tamamen bir taktik maçı olacak. Finale çıkabilmemiz için iki set kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için oynayacağız. Finale çıkma şansımız çok yüksek. İlk defa bunu başarmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynayacağımız kritik maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.