İstanbul Voleybol Kulübü ile Voleybol Okulları yollarını ayırdı

Ağustos 2013 tarihinde kurulan İstanbul Voleybol Okulları Derneği ile İstanbul Voleybol Kulübü arasında yaptığı protokolle İstanbul Voleybol Okulları Derneği üyeleri için düzenlediği voleybol çalışmaları sonunda lisanslı olarak İstanbul Voleybol Kulübü altyapı takımlarında oynama imkanı sağlıyordu.

1 Mart 2014 tarihinde İstanbul Voleybol Kulübü ile İstanbul Voleybol Okulları Derneği arasında yapılan görüşmede işbirliğinin sona ermesine karar verildi.

Anlaşmanın sona ermesi sonrasında İstanbul Voleybol Okulları Derneği spor kulübü tescilini yapıp 2014-2015 sezonunda Minik-Küçük-Yıldız ve A Bayanlar liglerinde kendi adıyla mücadele etme kararı aldı.

İstanbul Voleybol Okulları ise yine Can Çavuşoğlu ve Zeynep Çelik yönetiminde Burhan Felek Lisesi Spor Salonunda Cumartesi ve Pazar günleri çalışmalarına devam etmekte olup kayıtlar sürmekte olan voleybol okullarına katılıp temel eğitimini tamamlayan sporcular İstanbul Voleybol Okulları Derneği Spor Kulübü altyapı takımlarında oynama şansı yakalayacak.

Ayrıntılı bilgiye 0549 545 15 05 nolu telefondan ve www.voleybolokulu.net adresinden ulaşılabilecektir.


Haberi Paylaş

Comments are closed.