Beyza Spor durdurulamıyor

2013 / 2014 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Beyzaspor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bu hafta kendi sahasında grubun güçlü takımlarından Sivas 4 Eylül Belediye sporu 3-0 mağlup ederek salondan galip ayrılan Beyzaspor derbi maçlarındaki zafer serisine devam etti. Tribünlerin coşkulu desteğine galibiyetle karşılık veren oyuncular galibiyeti maç sonrası tribündeki taraftarlarla birlikte kutladı.

12 takımın bulunduğu grupta oynadığı 40 puanla 5. sırada yer alan Beyza sporda hedef grupta ilk 4 takım arasında yer alarak playof grup maçlarına kalmak. Antrenmanlarda moralli ve hırslı oldukları görülen oyuncular Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ve Payas Belediye spor maçlarını da kazanarak playofa kalacaklarını söyledi.

Takım kaptanı Ömer Bozdoğan yaptığı açıklamada, “2.ligde yeni bir takım olmamıza rağmen iyi bir periyot yakaladık. Hedefimiz öncelikle ilk dört takım arasına kalarak playofa girmek. Hafta sonu grubun güçlü takımlarından Sivas 4 Eylül Belediye Spor’u güzel bir mücadeleden sonra 3-0 yendik, bundan sonra da aynı doğrultuda çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Ligde oynayacağımız Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ve Payas Belediye spor maçlarından iyi bir sonuçla ayrılarak playofa kalmak istiyoruz. Takım olarak bunu yapacak güçteyiz. Bizi bu zamana kadar destekleyen sporseverlere layık olmak için çok çalışarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Beyzaspor antrenörü Yusuf Kenan Kök yaptığı açıklamada ligde oynadıkları maçlarda 40 puanla 12 takım arasında 5. sırada yer aldıklarını belirterek, “Hafta sonu kendi sahamızda grubun güçlü takımlarından Sivas 4 Eylül Belediye Spor’u 3-0 yenerek çıkışımızı sürdürdük. Bu maçta gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ligde oynayacağımız Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ve Payas Belediye spor maçlarını kazanarak playof gruplarına kalacağımıza inanıyorum. Takım olarak iyi bir form grafiği yakaladık. Bunu başaracak güçteyiz. Desteklerinden dolayı tüm sporseverlere ve kamuoyuna teşekkür ediyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.