VakıfBank’ın jokeri Güldeniz

CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’ne bir hafta kala, temsilcilerimizden VakıfBank’ın çok yönlü yıldızı Güldeniz Önal Paşaoğlu, Taraf’a özel açıklamalarda bulundu

15-16 Mart tarihlerinde Bakü’de düzenlenecek CEV Denizbank Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali öncesi Taraf, VakıfBank’ın joker ismi Güldeniz Önal Paşaoğlu ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Final yolunda, Eczacıbaşı VitrA ile eşleşen VakıfBank’ın her mevkiye yeten ismi Güldeniz, iddialı olduklarını söylemekten çekinmedi. Dörtlü Final’de bu senenin, geçtiğimiz sezonlara nazaran daha zorlu olduğunun altını çizen milli oyuncu, “Dört takım da birbirinden güçlü. Ben, yine de en zor maçımızı Eczacıbaşı VitrA’ya karşı oynayacağımızı düşünüyorum, onları geçersek işi kolaylarız” şeklinde konuştu.

Güldeniz, “Voleybolda Avrupa’nın en büyük kupasını 2011 ve 2013’te VakıfBank’ın, 2012’deyse Fenerbahçe’nin kazanması, Eczacıbaşı’na ekstra bir motivasyon sağlar mı?” şeklindeki sorumuzu, “Eczacıbaşı VitrA, turnuvaya son derece hazır. Bu sezon kadrolarına kattıkları yabancılar çok kaliteli ve başarılı. İyi iş çıkarıyorlar. Ancak biz de bütün sezon bu anı bekledik, bunun için çalıştık. Rakip kim olursa olsun farketmez, kazanmak istiyoruz” diyerek yanıtladı.

GUIDETTİ “GARANTİ” DİYE SESLENİYOR
Her pozisyondaki eksikleri doldurabilmesiyle, özel bir konumda bulunan Güldeniz, bu durumdan oldukça gururlu. Başarılı sporcu, “Antrenörümüz Giovanni Guidetti, bana ‘garanti’ lakabını taktı. Elbette, bunu kolay kazanmadım. Takım için her zaman elimden geleni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki yıldız, Dörtlü Final’deki diğer eşleşmede Dinamo Kazan’ın Rabita Bakü’yü geçeceğini düşündüğünü belirtti. Takımın liberosu Gizem Güreşen Karadayı’nın sakatlığı sırasında, o mevkide sık sık görev yapan Güldeniz, “Gizem’in sakatlığı düzeldi. Dörtlü Final’de o bölgede sorumluluk almama gerek kalmayacak gibi görünüyor. Ancak, libero olarak görev yapmasam da sorumluluk verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Güldeniz’e, Fenerbahçe karşısında sona eren 73 maçlık seriyi hatırlattığımızda ise, “Bir yerde bitecekti. Biz ne derece bir iş başardığımızı ilk etapta pek anlamadık, ama peş peşe galibiyetler ve insanların tepkileriyle algılamaya başladık. Fenerbahçe o maçta kazanmayı haketti. Böyle bir serinin, şampiyonluk maçında bitmesindense, normal sezon mücadelesinde son bulması tercih edilebilir” şeklinde konuştu.

ÖNDER KARAKAYA


Haberi Paylaş

Comments are closed.