Play off’a kalmayı garantiledik

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik’in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, İnegöl Belediyesi deplasmanından alınan puanla, ligin bitmesine bir hafta kala play-off’a kalmayı garantilediklerini söyledi.

Aksoy, yaptığı açıklamada, İnegöl Belediyesi maçından 3-2 mağlup ayrılmalarına rağmen 1 puan aldıklarını belirterek, “İnegöl’e en az 1 puan için gelmiştik. İyi oyunumuza karşın 3-2 yenildik ama play-off için gerekli olan puanı aldık” dedi.

Ligde 8. sıradaki yerlerini İnegöl deplasmanından aldıkları 1 puanla koruduklarını vurgulayan Aksoy, şunları söyledi:

“En yakın rakibimiz Konak Belediyesi, Tokat Belediyesi Plevnespor’u 3-0 yenerek puanını 19.3’e çıkardı. Biz ise aldığımız 1 puanla 23 puana çıktık. Konak Belediyesi ile şu anda aramızda 3.7 puanlık bir fark bulunmaktadır. Biz hafta sonu Ziraat Bankası ile karşılaşacağız. Rakibimizden puan alamazsak 23 puanda kalacağız. Konak Belediyesi ise Çankaya Belediyesi ANKA ile deplasmanda oynayacak. Takipçimiz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılsa bile aramızdaki puan farkı 0.7 olacağından biz takım olarak ilk 8 arasında kalarak play-off’u garantilemiş olduk.”

Aksoy, 1 günlük izinin ardından hafta sonunda sahalarında oynayacakları Ziraat Bankası karşılaşması hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.