Guidetti oyuncularını tebrik etti

DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk maçında Eczacıbaşı VitrA’yı 3-1 yenerek finale yükselen VakıfBank’ın antrenörü Giovanni Guidetti, oyuncularını başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Giovanni Guidetti, “İnanılmaz bir zafer kazandık. Yedekteki oyuncularıma kadar herkes çok iyi iş çıkardı” dedi. Finaldeki olası rakipleri Rabita Bakü ve Dinamo Kazan’la ilgili yöneltilen bir soru üzerine Guidetti, “Kimseden korkmuyoruz ama iki rakibimize de saygı duyuyoruz. Biz sadece kendi oyunumuzu düşünüyor olacağız. Bugün de 1-0 geriye düşmemize rağmen ardından 3 seti de kazanmayı bildik” diye konuştu.

Maçın ikinci setinde sakatlanan Naz Aydemir’in durumuyla fazla bilgi sahibi olmadığını da kaydeden İtalyan teknik adam, “Çok ağrısı vardı. Bugün sakatlık yaşadığı ikinci setin ardından oynayamadı ama yarın belki oynayabilir” ifadesini kullandı.

VakıfBank takımı kaptanı Gözde Sonsırma ise geride kalan sezondan itibaren üst üste 5 kupa kaldırıp, 73 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatarak, “Hep zirvede kalmaya çalışmak gerçekten çok zor. Bugün ilk set dışında iyi oynadık. Yarın da kimin rakibimiz olacağı fark etmez” değerlendirmesinde bulundu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.