‘Motivasyonumuz çok düşmüştü’

Voleybolda DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final üçüncülük maçını Rabita Bakü’ye karşı 3-0 kaybeden Eczacıbaşı VitrA’nın antrenörü Lorenzo Micelli, dün final şansını yitirmelerinin kendilerini çok etkilediğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lorenzo Micelli, “Dün VakıfBank’a karşı aldığımız yenilgiden sonra bugün üçüncülük maçını oynamak çok zordu. Motivasyonumuz çok düşmüştü” dedi.

Rabita Bakü’ye karşı hiçbir şeyi iyi yapamadıklarını aktaran İtalyan teknik adam, “Oyunda çok fazla hata yaptık. Üçüncü sette biraz daha istekliydik ancak rakibimiz bir geri dönüş yapmamıza izin vermedi. Rabita Bakü iyi bir oyun sergiledi, onları da tebrik ediyorum” diye konuştu.

– Esra: “Böyle bitirdiğimiz için üzgünüz”
Eczacıbaşı VitrA Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Sanırım dünkü maçı kaybetmemizin etkisi bugüne yansıdır” derken, şunları söyledi:

“Böyle bitirdiğimiz için çok üzgünüz. Takım olarak hiçbir istediğimizi yapamadık. Demek ki dünkü maç sonrası hala toparlanamamışız. Çünkü sahada istediklerimizi yapamadık. Rakibimiz baştan sona iyi oynadı. Her şeyi iyi yaptılar. Sonuçlardan dolayı üzgünüz ancak buraya gelmek de önemli bir başarı. Biz de Avrupa’nın en iyi 4 takımından biriyiz. Keşke bugün kazanıp 3. olabilseydik ancak olmadı.”

Neslihan Demir ise maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Dünkü maçın motivasyon düşüklüğü oldu. Gerçekten dün çok istedik ve arzulu oynadık ama olmadı. Bu durum bizim biraz motivasyonumuzu kırdı. İnşallah bir daha böyle hatalar yapmayız. Maça iyi başladık ancak giderek oyundan düştük. Son sette biraz toparlansak da yeterli gelmedi. Burada olmak ve Dörtlü Final oynamak bizim için çok önemliydi. Umarım önümüzdeki senelerde daha iyi olacağız” şeklinde görüş belirtti.

– Yusubov: “Gerçek gücümüzü gösterdik”
Rabita Bakü Antrenörü Eldar Yusubov ise, gerçek güçlerini Eczacıbaşı VitrA karşısında gösterdiklerini kaydetti.

İlk maçlarında Dinamo Kazan’a karşı bekledikleri performansın çok altında kaldıklarını vurgulayan Yusubov, “Oyuncularım bugüne kendilerini iyi hazırladılar. Onlara güveniyordum. Bugün kendi gerçek gücümüzü gösterdik. Elde ettiğimiz sonuçtan mutluyuz” değerlendirmesinde bulundu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.