Arkas Spor tur için sahada

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde Play Off’ta Galatasaray FXTCR ile eşleşen Arkas Spor’da, gözler Teledünya Süper Kupası’da Fenerbahçe Grundig ile oynanacak olan çeyrek final ikinci maçına çevrildi.

İlk maçta rakibine 3-1 mağlup olan Mavi Beyazlılar, 20 Mart Perşembe günü saat 17.00’de İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda ağırlayacağı İstanbul temsilcisini yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Arkas Spor, İzmir’deki mücadeleyi 3-0 veya 3-1 kazandığı takdirde altın set oynanacak.

Basın Sözcüsü Uğur Özden, Acıbadem Voleybol Ligi’nde normal sezonu lider bitiren rakipleri karşısında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Keyifli ama bir o kadar da zor bir maç olacak. Tüm voleybolseverleri Arkas Spor’a destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Arkas Spor’un 2.Lig’de mücadele eden Bayan Takımı, 20 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Manisa’da Salihli Belediyespor ile kritik bir maça çıkacak. Mavi beyazlı bayanlar mücadeleyi kazandığı takdirde diğer karşılaşmaların sonucuna göre Play Off’a kalabilecek.

Arkas Spor’un yarı finallere kalmayı garantiliyen Erkekler 2.Ligi’ndeki pilot takımı Bornova Anadolu Lisesi ise 19 Mart Çarşamba günü İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 14.00’de Maliye Okulları’nı ağırlayacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.