Şahinbey play-off’a odaklandı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi’nde normal sezon tamamlanırken, play-off’a yükselen takımlar belli oldu.

Ligde normal sezon dün oynanan 22. hafta maçlarıyla sona erdi. Kendi evinde Ankara PTT Spor’u ağırlayan Şahinbey Belediyespor rakibini 25-19, 25-18 ve 25-15’lik setlerle 3-0 yenerek B Grubu’nu 1. tamamladı.

Karataş Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, Şahinbey Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı ve Gençlik 27 Taraf Grubu da izledi.

56 puanla grup şampiyonu oldu
Sezonu 19 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamlayan Filenin Şahinleri, puan tablosunda 56 puanla ilk sırada yer aldı. 54 puana sahip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 2. sırada bulunurken, 49 puan toplayan Erzurum Palandöken Belediyespor da normal sezonun 3. sırada bitirdi. Ligi 4. sırada bitirerek play-off’a yükselen Sivas 4 Eylül Belediyespor ise 48 puanla ligi tamamladı.

A Grubu’nda play-off oynamayı garantileyen diğer takımlar ise Beşiktaş, Bornova Anadolu Lisesi, Düzce Belediyesi ve Maliye Okulları oldu.

2009 yılında kurulan Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın son 3 sezonda 2. Ligde üçüncü kez play off oynayacak olması, başta Şahinbey olmak üzere Gaziantep’te büyük bir mutlulukla karşılandı.

Tahmazoğlu: Gaziantep’e yakışanı yapacağız
3-0 kazanılan Ankara PTT maçında takımı yalnız bırakmayan kulübün onursal başkanı ve aynı zamanda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, play off sevincini sporcular, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte kutladı. Alınan başarıdan dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Tahmazoğlu, play off maçlarında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Tahmazoğlu, şöyle devam etti: “Takımımız son maça kadar play off için mücadele etti. Gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Başarısından dolayı antrenörümüz Şükrü Çobanoğlu, yardımcı antrenörler ve sporcularımızı kutluyorum. Play off maçlarında centilmenliğimizden taviz vermeyeceğiz. Bizim için galibiyetten daha önemlisi centilmenliktir, ilçemizi iyi şekilde temsil etmektir.”

Özhelvacı: İlk engeli geçtik
B Grubu’nda mücadele ederek play off’a kalmayı başaran Şahinbey Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı ise, play off grubunu da geçerek şampiyonluğa ulaşacaklarını dile getirdi. Özhelvacı, “Sezon başında önümüze bir hedef koymuştuk. Bunu da gerçekleştirdik. B Gurubu’nu lider bitirdik. Şimdi ise play off’ta 8 takım arasında ilk ikiye girerek Acıbadem 1. Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz. Gaziantep’in adını voleybolda da duyurmak istiyoruz. Katkı ve desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.