Karayolları hedefine kilitlendi

Voleybol Bayanlar 2. Ligi B grubunda mücadele eden Karayolları Spor Kulübü ligde oynadığı 22 mücadelenin 21’ini kazanarak toplam 60 puanla grubunu 2. sırada tamamladı. Lig etabı boyunca iyi bir performans sergileyen Karayolları aynı performansı yarı final gruplarında da sergileyerek adını gelecek sene Acıbadem Voleybol Ligine yazdırmak istiyor.

Kulüp Başkanı Kamuran Yazıcı, “Bu sene Lige çıkmayı çok istiyoruz, bunu başaracak sporculara ve antrenörlere sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sporcularımız ligde gösterdikleri mücadelenin aynısını ve daha fazlasını yarı finalde göstereceğini inanıyorum. Sporcularımıza 1. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Takımın Antrenörü Özkan Gönülaçar ise “Bu sene genç kadromuzla oldukça iyi bir sezon geçiriyoruz. Takımımım ligde oynadığı tüm maçlarda üst düzey bir performans sergileyerek sezon başı koymuş olduğumuz hedeflerimizden ilkine ulaştık. Şimdi sırada ise aynı mücadele ve hırslı oyunumuzu devam ettirerek Final grubuna kalmak için mücadele edeceğiz. Antrenör olarak bunu başarabilecek sporcu grubuna sahibim, kadromuzun genç sporcularımızın olması da bizim için bir avantaj. Hazırlıklarımızı artık tamamlamış bulunmaktayız bu hafta oynayacağımız iki hazırlık maçının ardından takım olarak yarı final müsabakalarına hazır hale geleceğiz. Sporcularıma bu önemli turnuvada başarılar diliyorum. Bu senede her sene olduğu gibi 2. Lig yarı final maçlarının çok zevkli ve heyecanlı geçeceğini düşünüyorum. Turnuvaya katılan tüm antrenör arkadaşlarıma ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Haber : Recep Ekin


Haberi Paylaş

Comments are closed.