İdmanocağı’nda hedef 1.Lig

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde B Grubunu 61 puanla birinci sırada tamamlayan İdmanocağı voleybol takımının tek hedefi 1. Lig’e çıkmak.

Adana’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında Pursaklar Belediye, Seramiksan ve Salihli Belediye ile mücadele edecek olan Trabzon temsilcisi İdmanocağı’nda antrenör Murat Yedidağ görüşlerini şöyle belirtti;
“Oyuncularıma güveniyorum, iki grubu da geçerek şampiyon olacağız. Kimseden korkumuz yok. Oyuncularım 1.Lig kalite ve kalibresindedirler. Kendimi çok şanslı görüyorum. Her antrenöre böylesine kaliteli bir takımda çalışmak nasip olmaz. Bunu sağlayan yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım. Amatör bir takım olmasına rağmen profesyonel kulüpleri taş çıkartacak organizasyonlar yapan bir kulüpçülük anlayışı sergilemekteyiz. Bu kulübe şampiyonluk yakışır.”

Kulüp başkanı Mehmet Öz ise “Şampiyonluk için kalitemiz birinci sınıftır. Bizim rakibimiz yine biziz. Şampiyonluğumuzu kendi performansımız belirleyecektir. Ben oyuncularıma güveniyorum. Özlemini çektiğimiz hedefe bizi taşıyacaklardır. Onlar şimdilik bizim sultanlarımız, 1. Lige çıkınca voleybolun sultanları olacaklardır” dedi.

 

 

Haberi Paylaş

Comments are closed.