Sarı Melekler Gündem’de

Geçtiğimiz sezon finalde kaybettikleri CEV Kupası’nı bu sezon Burhan Felek’te havaya kaldıran Sarı Melekler, Fenerbahçe Televizyonu’na konuk oldu.

Kıvanç Özkök’ün sunduğu “Gündem” programında başarının hikayesini ve bu yolda yapılan çalışmaları anlatan Fenerbahçe, hedeflerini de bu sezon ligde ve kupa da iki şampiyonluk daha yaşamak olarak ifade ettiler.

Çiğdem Can Rasna: “Tarih yazdık”
Çok mutlu olduklarını ifade eden Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Menajeri Çiğdem Can Rasna, “Tarih yazarak, kupayı aldık. Çok değerli. Çünkü hem bayan hem erkek takımımızın birkaç saat arayla şampiyonluk kupasını kaldırması tarihte bir ilk ve bunu yaşayıp, yaşattığımız için çok mutluyuz” dedi.

“Güçlü bir aile olduğumuzu kupalarla gösterdik”
Sürece değinen Rasna, “Bu kupaları kazanana kadar geçen süreçte sıkıntılı geçen süreçlerimiz de oldu. Zorlu geçen maçlarımız da oldu. Final maçına kadar tüm maçları 3-0 kazandık ama bu bile takımda stres yarattı. O yüzden öncelikle sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar. Geçen sene finalde kaybettiğimiz CEV Kupası’nda, bu sene ayağa kalktık ve kendi seyircimiz önünde kupayı kaldırma şansı bulduk. Yönetim Kurulumuz ve Sayın Şube Sorumlumuz Hakan Dinçay, bize çok büyük destek verdiler. Taraftarlarımız o gün, saatlerce hiç susmadan destek verdiler. Şu anda burada olmayıp ekimizde olan arkadaşlarımızda var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Sene başında biz bir aileyiz parolası ile yola çıktık. Büyük bir aileyiz. Birbirimize bağlı ve güçlü bir aile olduğumuzu bu kupalarla gösterdik” ifadelerini kullandı.

Marcello Abbondanza: “Olağanüstü bir atmosfer vardı”
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı antrenörü Marcello Abbondanza ise, “Gerçekten olağanüstü bir atmosfer vardı. Çok duygusal anlar yaşandı. O duygu yoğunluğunu taraftarlarımız bize hissettirdi. İnanılmaz bir ortamda maç oynadık. Bu da şampiyonluğu kazanmamızda çok önemli rol oynadı. Taraftarlara da bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seda Tokatlıoğlu: “1 senedir bu anı bekliyorduk”
Atmosfere değinen Kaptan Seda Tokatlıoğlu da, “Kulübümüz açısından tarihi bir güne hepimiz şahitlik ettik. 2 takımımızı da buradan tekrardan tebrik ediyoruz. Müthiş bir atmosfer vardı. O gün günlerden Fenerbahçe idi. 2 takım da kendi taraftarı önünde kupaları kaldırmayı çok istedi. Geçen sene bu kupayı kaybettikten sonra açıkçası 1 senedir bu anı bekliyorduk. Güzel bir nokta koyduğumuzu düşünüyorum. İşimiz bitmedi. 2 kupamız daha var. İnşallah hep beraber burada buluşuruz” dedi.

Yeon Koung Kim: “2 kupa daha var”
Daha sonra söz alan şampiyonanın en değerli oyuncusu seçilen Güney Koreli Yeon Koung Kim, “Çok mutluyum. 2 kupa tek arma. İnşallah 2 kupa daha var. İnşallah şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Christiana Bauer: “Çok önemli maçlar bizi bekliyor”
Son olarak da Christiana Bauer, “Maçtan sonra çok mutlu oldum. Takım için, arkadaşlarım için, camia için çok önemliydi bu kupa. Çok çalıştık. Çok önemli maçlar bizi bekliyor” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.