Şampiyonluk hikayesini anlattılar

Avrupa’da ilk kupasını kazanan Fenerbahçe Grundig, FB TV’de yayınlanan “Gündem” programına konuk oldu.

Kıvanç Özkök’ün sunduğu programda teknik heyet ve oyuncular, final maçının atmosferini ve bundan sonraki hedeflerini anlattılar.

Abdullah Paşaoğlu: “Voleybol şöleni yaşattık”
İlk olarak söz alan Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu, “İki final maçını aynı günde oynadık. Voleybol şöleniydi. Arka arkaya bayram yaşadık. 7 binin üzerinde Fenerbahçeli voleybol sever ve İstanbul’dan da üst düzey hakem ve antrenörler maçı izledi. Muhteşem bir olaydı. Arkadaşlar çok güzel oynadılar. Muhteşem bir voleybol sergilediler. Erkek voleyboluna ilgi ülkemizde biraz daha az nedense. Daha çok güzel lig olmasına rağmen ilgi az. Bizde ilk defa 7 bin kişinin üzerinde kişinin karşısında bu sevinci yaşadık. Bu çocuklar, mutluluğu seyircimize yaşattı. Seyirci de bizi destekledi. Herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu

“Bize destek veren herkese teşekkürler”
Ardından kendilerine destek verenlere teşekkür eden Abdullah Paşaoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bizi çok destekledi ve hiç yalnız bırakmadı. En kötü günümüzde yanımızda oldu. Yönetim Kurulumuz desteğini verdi. Sayın Hakan Dinçay 12 yılı aşan bir süredir bu şubenin başında. Çok büyük emek verdi. Hiç bizi yalnız bırakmadı. Hedefleri beraber büyüttük. Onun uğraşı, Başkanımızın desteği ile buralara geldik. Eski Asbaşkanımız Ali Koç da bizi yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızdaydı. Grundig ailesi, Tarkan bey başta olmak üzere her türlü organizasyonda yanımızda oldular. Onun için bizi yalnız bırakmayan tüm yöneticilerimize, taraftarımıza, ailelerimize teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı, teknik hayat başta olmak üzere hepsini kutluyorum.”

Daniel Castellani: “Savaşılmadan kupa kazanılmıyor”
Savaşmadan başarının elde edilmeyeceğini belirten Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı antrenörü Daniel Castellani, “Gerçekten iyi hazırlandık, iyi çalıştık. Mühim olan sahada savaşmak. Belki takım olarak bu düşünceyi benimseyebilirsiniz ama sahada savaşmadan kupa kazanılmıyor. Ve biz bunu herkese gösterdik. Bütün taraftarlarımızda bizim savaşan bir takım olduğumuzu gördü. Kalan 2 kupa içinde savaşmaya devam edeceğiz. İnşallah bunları da kazanacağız” dedi.

Dariusz Stanicki: “Aynı atmosferleri ve şampiyonlukları yaşamak istiyoruz” Önümüzdeki kupalara dikkat çeken Erkek Voleybol Takımı Menajeri Dariusz Stanicki ise, “Hem atmosfer, hem sonuç çok iyiydi. Önümüzde iki kupa daha var. Aynı atmosferleri ve şampiyonlukları yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Arslan Ekşi: “Önümüzde 2 kupa daha var”
Hedeflerine değinen takım kaptanı Arslan Ekşi de, “Mükemmel bir iş başararak, Avrupa Şampiyonu olduk. Bugün burada iki kupa ile beraberiz. Avrupa Şampiyonu olduk ama burada daha büyük kupalar var. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak var. Bu da yatırımlardan geçiyor. Maçtan önce söylediğim gibi; Başkanımızın bize olan inancı, yatırımları kesmemesi ilerleyen zamanlarda da daha fazla yatırım yapıldığı sürece Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak hiçten bile değil. O yüzden önümüze bakacağız. Şu anda bir kupa kazandık. Önümüzde 2 kupa daha var. Türkiye Kupası ve lig kupası. O yüzden bunu kazandık ve artık önümüze bakacağız. Çünkü iki gün sonra play-off maçımız var” dedi.

Ivan Miljkovic: “Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak”
Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Ivan Miljkovic ise, “Challenge Kupası’nda, kariyerimde ilk kez oynadım. Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Gerçekten bu takımla, bu kupayı kazanmak çok büyük mutluluk. 4 sezondur buradayım ve ilk kez bir Avrupa Şampiyonluğu yaşıyoruz. Bundan sonra hedef; daha da büyük. Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olmak istiyoruz. O kupanın ağırlığı çok daha fazla. Herkes orada iyi oynamayı ve şampiyon olmayı hayal eder. Bundan sonraki adımda hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmek benim için çok anlamlı ama bu takım oyunu. Bireysel ödüller çok özel ama takım olarak bu başarıya imza attık. Bu başarı da katkım varsa ne mutlu bana” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.