Bursa Belediye play off’a galibiyetle başlamak istiyor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde play off etabı yarın oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Play off etabında Galatasaray Daikin ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde antrenör Emin İmen “Bu maçı kazanıp İstanbul’daki maça daha avantajlı gidelim istiyorum” dedi.

Emin İmen şöyle konuştu;
“Geçen yıl voleybolda iyi bir başarı elde ettik. Aynı başarıyı tekrarlamaktı hedefimiz. Gerçi sezon içerisinde inişli çıkışlı performans göstermemize rağmen aynı başarıyı yine elde ettik. Dolayısıyla kulüp yöneticilerime ve sporcularıma teknik ekip adına teşekkürler ederim.

Play-off maçına gelince, Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak bütün hedef 5.lik olunca play-off oynamak gerçekten de zor, ama biz takım olarak ilk dörtte girip takımı taçlandırmak istiyoruz.
Beşiktaş maçından sonra üç günlük bir ara verdik. Tekrar Galatasaray maçına hazırlanmaya başladık. Bu maçı da kazanıp İstanbul’daki maça daha avantajlı gidelim istiyorum.”

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Galatasaray Daikin, 2 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’da Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonunda karşılaşacak.

Haber: Tekin Ateşnal


Haberi Paylaş

Comments are closed.