Play off’da iki maç oynandı

2013-2014 voleybol sezonu Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play-Off I. Tur ikinci karşılaşmaları bugün (4 Nisan) oynanan iki karşılaşma ile başladı.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada Arkas Spor, Galatasaray FXTCR’yi; 25-19, 25-17 ve 25-21’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Play-Off I. Tur ilk karşılaşmasını da Arkas Spor 3-0 kazanmıştı. Alınan bu sonuçların ardından Galatasaray FXTCR, normal lig etabını tamamladığı 5. sıraya döndü.

İstanbul’daki Haldun Alagaş Voleybol Salonu’nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Maliye Milli Piyango karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Maliye Milli Piyango; 21-25, 22-25 ve 23-25’lik setlerle 3-0 kazandı ve seriyi 3. maça taşıdı. Play-Off I. Tur ilk karşılaşmasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3-2 kazanmıştı. Üçüncü karşılaşma yarın (5 Nisan), İstanbul Haldun Alagaş Voleybol Salonu’nda saat 17.00’da oynanacak. Karşılaşmanın galibi yarı finale yükselecek.

Play-Off I. Tur ikinci karşılaşmalarında yarın oynanacak karşılaşmaların programı ise şu şekilde;

5 Nisan 2014, Cumartesi
13.00 İstanbul (B. Felek) Fenerbahçe Grundig – Gümüşhane Torul Gençlik (D-Smart)
18.00 Ankara (Başkent) Halkbank – Ziraat Bankası

6 Nisan 2014, Pazar
11.00 İstanbul (B. Felek) Fenerbahçe Grundig – Gümüşhane Torul Gençlik (Eğer gerekirse)
18.00 Ankara (Başkent) Halkbank – Ziraat Bankası (Eğer gerekirse)


Statü:
Takımlar I. turda içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yaparlar. İlk maç normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında oynanır. 2 maçı alan takım yarı finale yükselir. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka ertesi gün ikinci maçın oynandığı yerde oynanır. Maçı kazanan takım yarı finale yükselir. Elenen takım ise I. Etap’taki (normal lig etabındaki) sırasına döner.


Haberi Paylaş

Comments are closed.