Filenin Şahinleri kampta

2. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde B Grubu’nu şampiyon olarak bitiren Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı yarı final maçları için Ankara’da kampa girdi.

7-8-9 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapılacak olan 1.lige terfi maçlarının yarı final grubu için turnuvadan 4 gün önce 25 kişilik sporcu ve teknik ekip kadrosuyla Ankara’ya giden Şahinler ilk günü tek antrenmanla, ikinci gün ise çift antrenmanla tamamlarken, gerek sporcuların gerekse de teknik heyetin hırslı ve istekli olmaları büyük sevinç yarattı.

Yarı final grubunda 2 grupta toplam 8 takım arasından ilk 4’e kalmak için mücedele edecek olan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımının menajeri Erol Göbelek yarı final grubu ve de 1. lige terfi konusunda; “Gaziantep ve Şahinbey Belediye takımı olarak voleybol sevgimiz ve kültürümüz üst seviyede. Başta belediye başkanımız olmak üzere, kulüp yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve de ayrıca Gaziantep’teki tüm voleybol camiamız 1. lige çıkmak konusunda çok istekli. 1. lige çıkacak gücümüz ve tecrübemiz var. Bu amaç doğrultusunda birleştik, tek yürek olduk. Biz teknik ekibimize ve de sporcularımıza güveniyoruz.” dedi..


Haberi Paylaş

Comments are closed.