Arkas Spor’dan, voleybolseverlere çağrı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off yarı final ilk maçında yarın Fenerbahçe Grundig’i konuk edecek Arkas Spor’un basın sözcüsü Uğur Özden, “Atatürk Voleybol Salonu’nda tribün gücünü iyi kullanıp, seride öne geçmek istiyoruz” dedi.

Özden, yaptığı açıklamada, ilk turda Galatasaray FXTCR karşısında sergiledikleri istekli ve etkili voleybolu Fenerbahçe Grundig önünde de sürdürmeleri halinde seriyi geçeceklerini inandığını belirtti.

Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da finale kalmak istediklerini kaydeden Özden, “Bunun için İzmirli voleybolseverlere de büyük iş düşüyor. Yarın Atatürk Voleybol Salonu’nda tribün gücünü iyi kullanıp seride öne geçmek istiyoruz” dedi. Arkas Spor ile Fenerbahçe Grundig arasında yarın Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak müsabakada saat 20.30’da başlayacak. 2 galibiyete ulaşacak tarafın finale yükseleceği yarı final serisinde daha sonraki 2 müsabaka İstanbul’da oynanacak.

Yarı final heyecanına ortak olacak seyirciler hem voleybola doyacak, hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak Arkas Spor’un başarılı voleybolcuları salonda güçlü rakipleri önünde ter dökerken onlara destek veren tribündeki voleybolseverler de muhteşem ödüller kazanacak. Maça gelen seyirciler ellerindeki biletleri atmayıp sezon bitiminde yapılacak çekiliş sonrası harika hediyelerin sahibi olacak. Bir kişi Peugeot 208 marka otomobil kazanırken 2 çift MSC Cruises’dan muhteşem gemi turu kazanacak. Her bilete 1 çekiliş hakkı verilecek ve çok maça gelen ödül kazanma şansını arttıracak. Ayrıntılı bilgiyi Arkas Spor web sitesi ve sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz.


Haberi Paylaş

Comments are closed.