Kuğular ilk maçında Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacak

Türkiye Voleybol Federasyonu, 1. Lig’e yükselme maçlarında final grubuna kalan Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor, ilk maçında Salı günü Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.

Play-Off yarı final maçlarından grubunu 2. sırada tamamlayan ve adını final müsabakalarına yazdıran Seramiksan Spor, final gurubunda ilk 2 sırada yer alması halinde gelecek sezon Acıbadem Bayanlar Voleybol liginde oynayacak. Seramiksan Spor bu sene de bir üst lige çıkması halinde büyük bir başarıya imza atarak kurulduğu günden beri her sezon bir üst lige çıkma başarısı gösteren takımlar arasında yerini alacak.

2013-2014 sezonu 2. Lig Bayanlar final grubu maçları Salı günü başlıyor. Grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar, 2014-2015 sezonunda Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Maçlar 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Mersin’de Toros Voleybol Salonu’nda oynanacak.
Final müsabakalarının ilk gününde Seramiksan Spor saat 17:00’de Nilüfer Belediyespor ile grubun diğer maçında ise saat 19:00’de Ataşehir Belediyespor, İdman Ocağıspor karşılaşacak.

Çarşamba günü saat 17:00’de İdman Ocağı – Seramiksan Spor, saat 19:00’da Nilüfer Belediyespor ile Ataşehir Belediyespor karşılaşacak.

Perşembe günü saat 15:00’de Seramiksan Spor – Ataşehir Belediyespor, saat 17:00’da İdman Ocağı – Nilüfer Belediyespor karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.