Şahinbey’in gözü 1.Lig’de

ANTEPİA sponsorluğunda bu sezon harikalar yaratan Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2. Lig Erkekler Play-Off Yarı Final müsabakalarında 3’te 2 yaparak 7 puanla gurubu lider tamamladı. Adını finallere yazdıran Filenin Şahinleri, gözünü 1. Lige dikti.

Play-Off yarı finaline 3-1’lik 4 Eylül Belediyesi galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Filenin Şahinleri, yarı finallerin ikinci maçında ise, Düzce Belediyesi’ni 3-0 mağlup etti. Gurubun son maçında Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda Bornova Anadolu Lisesi(BAL) ile karşılaşan mavi-beyazlılar, İzmir ekibine 3-2 yenilmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılıp, yarı finallerde ikinci gurubu lider olarak tamamladı.

7 puanla grup lideri oldular…
Antepia sponsorluğunda bu sezon ligde fırtınalar estiren Şahinbey Erkek Voleybol Takımı, 3 karşılaşmanın 2’sini kazanırken, 1’ini kaybetti. 7 puanla guruptan lider çıkmayı başaran Şahinler, finale yükselerek tarihi bir zaferin altına imzasını attı.

Finaldeki ilk rakip Palandöken…
Öte yandan Türkiye Erkekler 2. Lig Play-Off Finali, 18-20 Nisan tarihleri arasında yine Ankara’da oynanacak. Şahinbey Belediyespor’la birlikte, Sivas 4 Eylül Belediyesi, Beşiktaş ve Erzurum Palandöken finale yükselen takımlar oldu. Filenin Şahinleri, ilk maçını Erzurum Palandöken ile oynayacak.

Musa BAŞ/Pusula


Haberi Paylaş

Comments are closed.