‘Oyuncularıma sonsuz güvenim var’

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi baraj etabı maçlarında mücadele eden Halkbank bayan voleybol takımı, ikinci tur maçları için Bursa’da bulunan ve bugün saat 16:30’da Sarıyer Belediyesi ile ilk sınavına çıkacak başkent ekibinde moraller yerinde. Mavi-beyazlılarda parmağı kırılan Aslı Köprülü dışında eksik oyuncu yok.

Baraj etabının ilk devresinde çok çekişmeli maçlar oynandığını belirten Antrenör Cengiz Akarçeşme sitemize açıklamada bulundu.

Açıklamalarına elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren eski sporcuları Ekin Özsoylu’nun acısını paylaşarak başlayan Akarçeşme şunları söyledi: “Öncelikle Ankara’da elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz eski sporcumuz Ekin Özsoylu, annesi Gonca Özsoylu ve ablası Selen Özsoylu’ya Allah’dan rahmet, sevenlerine de baş sağlığı diliyorum. Teledünya Süper Kupa ve play-off’da mücadele eden takımlara başarılar diliyorum.”

Ligin en geç takımı olarak kendi özkaynaklarından yetiştirdikleri sporculara yapılan tecrübe desteği ile yollarına devam etmeye çalıştıklarını hatırlatan Cengiz Akarçeşme, “İlk etabın son maçında parmağı kırılan ve başarılı bir ameliyat operasyon geçiren Aslı’nın bizim için önemli bir kayıp olduğunu ancak genç oyuncularımızın Aslı’nın yokluğunu aratmayacaklarını düşünüyorum. İlk etaptaki tüm maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Üç belediye takımı ile mücadele ettik; Ereğli Belediyesi, Çanakkale Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi takımları ile çok kritik maçlar oynadık. Gönül isterdi ki, bu maçların sonuçlarını hakemlerin kritik kararları etkilemesin, ancak canımızın yanmadığını söyleyemeyeceğim. Her takımın ortaya koyduğu önemli bir emek var, biz kulüp olarak buna saygı duyuyoruz. İnşallah ikinci etapta daha dengeli ve kontrollü yönetimlere şahit oluruz. İkinci etabın da kıyasıya mücadele içerisinde geçeceğini biliyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum ve gerekeni yapacaklarını biliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.