Trabzon Sultanlarını bağrına bastı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türkiye Acıbadem 1.Ligi’ne şampiyon olarak yükselen Trabzon İdmanocağı Kadın Voleybol Takımının başarısının şehir adına güzel bir övünç kaynağı olduğunu söyledi.

Kazandıkları başarılarla tüm Trabzonluların gurur kaynağı oldular. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yapılan ziyarette sporcuları ve teknik ekibi Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. TTSO Başkanı Sayın Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri sporcuları tek tek tebrik ederek kazanılan başarı Trabzonun tanıtımı açısından büyük önem arzediyor, sizleri kutladı ve başarıların devamını istedi.

Hacısalihoğlu “Ben, Kaledibi İlk Okuluna giderken, okuldan kaçıp İdmanocağı’nın antremanlarını takip ederdim. Sizin başarınız beni ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Suat Hacısalihoğlu, “Bu takımın gelecek yıllar için farklı bir misyon üstleneceğini ve takıma herkesin destek vermesi gerektiğini, Bu amaçla Trabzonluların el ele vermesi gerekmektedir” şeklinde açıklama yaptı.

İdmanocağı Başkanı Mehmet Öz ve voleybolcular nazik jestleri nedeniyle, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ettiler ve gelecek beş yıl içinde Türkiye Şampiyonluğu ve CEV’e katılma planlarının olduğunu söylediler.


Haberi Paylaş

Comments are closed.