Kuğular kaptanla devam dedi

Voleybol’da Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor, yeni sezon öncesi transferlerine başladı. Daha baş çalıştırıcı İsmail Yengil ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Seramiksan Spor şimdi de takımın başarılı oyuncularından Pınar Eren’le sözleşme imzalandı.

TVF 2. Lig takımlarından Seramiksan Spor bayan voleybol takımı 2014-2015 sezonu için çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz haftalarda baş çalıştırıcı İsmail Yengil ile sözleşme imzalayan ve 1. Lige çıkacak olan bir takımın kurulmasına başlayan Seramiksan Spor’da ilk oyuncu transferi ise geçtiğimiz sezonda takımda yer alan kaptan Pınar Eren’le oldu.

Kulübün sponsoru olan Seramiksan Firmasında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp başkanı Bülent Erkul, Baş çalıştırıcı İsmail Yengil, oyuncu Pınar Eren ve kulüp yöneticileri katıldı. 1 Yıllık sözleşmeye imza atan Pınar Eren, Seramiksan Spor’da olmaktan mutlu olduğunu ve bu sezon yaşadıkları başarıyı tekrarlamak için çalışacaklarını bildirdi.

Kulüp Başkanı Bülent Erkul, yapılan iç transferden dolayı mutlu olduklarını Pınar’ın geçtiğimiz sezon takımın başarısında önemli rolü olduğunu söyledi.

Pınar’ın tekrar takımımızda yer almasının kendisi ve yönetimi sevindirdiğini dile getiren Baş çalıştırıcı İsmail Yengil, 5-6 oyuncu ile daha iç sözleşme imzalamak istediklerini söylerken dış transfer görüşmelerinin ise sürdüğünü açıkladı.

Kamil Tekmen/Manisa


Haberi Paylaş

Comments are closed.