Galatasaray Daikin’de yeni dönem

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı’nın yeni Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı’nın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center’da gerçekleştirildi.

İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Kulüp Sportif Direktörü Levent Akın da hazır bulundular.

İmza töreninde konuşan Mehmet Cibara, “Öncelikle çok mutluyum. Türk Voleybolunda sürekliliğin timsali olan Mehmet Berent Bayrakçı ile çalışacağımızdan dolayı çok memnunum. Kendisi voleybol camiasının yakından bildiği eski takımına defalarca şampiyonluklar kazandırmış çok sayılan beğenilen birisidir. Biz Orkun Darnel ile beraberdik. Kendisiyle beraber yaptığımız çalışmalarda çok güzel bir başarı yakaladık. Altyapıya da yatırım yaptık. Şimdi kızlarımızın hepsi milli takım’da ve takımlarımızda yer aldı. Mehmet Bey’in işi hem kolay hem zor olacak. Biz tüm imkânları ona sunacağız. Bundan sonra yapılacak organizasyonlar ve hedefler kendisine emanet edilmiş durumda. Ben kendisini tebrik edip, başarılar diliyorum” dedi.

Mehmet Berent Bayrakçı ise, ”Galatasaray ailesine bana gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ederim. Bana verilen görevle doğru orantılı olarak elimden geleni yapacağım. İyi bir kadromuz, çok başarılı yatırımlarımız var. Bunların üstüne koyarak kulübümüze, müzemize yeni başarılar katmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.