Seneye Vakıfbank’ta olmayacağım

Vakıfbank’ın üst üste elde ettiği ikinci şampiyonlukta büyük payı olan Alman orta oyuncu Christiane Fürst, önümüzdeki sezon Vakıfbank’ta yer almayacağını belirtti.

Vakıfbank’ın Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından sitemize açıklamalarda bulunan orta oyuncu, çok sevdiği takımla yollarının ayrılacağını söyledi.

Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı yenmenin zor olduğunu söyleyen Alman oyuncu, kimsenin pes etmediği bu zorlu mücadele sonunda şampiyonluğu kazanmanın mutluluk verici olduğunu aktardı.

Transferi ile ilgili sorulan sorulara ise, “Eczacıbaşı Vitra ile görüşmelerimiz sürüyor. Transfer sezonu açıldığında her şey daha net ortaya çıkacak. Bunun haricinde kesinleşmiş bir durum söz konusu değil.” şeklinde cevap veren Fürst, Vakıfbank ile olan sözleşmesi için de, “Kulüp bana yeni bir sözleşme önermedi. Bu nedenle önümüzdeki sezon Vakıfbank’ta yer almayacağım. Takımı, oyuncuları ve kulüpteki herkesi çok seviyorum. Vakıfbank’ta çok güzel günler geçirdim. Ancak bu şartlar altında yoluma devam etmek zorundayım.” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.