Christina Bauer: “Sarı Melek olmaktan gurur duyuyorum”

Fenerbahçeli Bauer Fenerbahçe dergisinin mayıs sayısına röportaj verdi.

Voleybol sporuyla uğraşmış bir babanın, hentbol branşıyla ilgilenmiş bir annenin kızı olarak 1 Ocak 1988’de dünyaya gelen Christina Bauer, kendisi hakkında bilinmeyenleri sizler için sıraladı. Tam bir “İstanbul aşığı” olan Bauer, okul sıralarına geri dönüp kara tahtaya çıkarak, Türkçemize duyduğu sempatisini de göstermiş oldu.

Röportajdan derlenen spotlar şöyle:
“Futbol gibi büyük bir endüstri dünyaya hâkimken Türkiye’de voleybolun çok önemli bir yerde olduğunu gördüm. Evet, burada da futbol büyük bir yer kaplıyor ancak voleybola olan ilgi de azımsanmayacak ölçüde… Bu yüzden bu ailenin bir ferdi olarak kalmak her zaman için benim tercihim olacaktır.”

“5 aydır haftada 2 gün olmak üzere Türkçe dersleri alıyorum. Derslerim de çok iyi gidiyor. Karşımdakini anlamaya başladım. Aynı şekilde yazma konusunda da yavaş yavaş adım atmaya başladım. Takım arkadaşlarım da Türkçe konuşma konusunda çok iyi olduğumu söylüyor. Hatta Türkçe bir röportajım bile oldu.”

“Eski takımım Yamamay, Fenerbahçe kadar güçlü değil. Yamamay ile CEV Cup Şampiyonluğu maceramız sırasında fazlaca mağlubiyet almıştık ama Fenerbahçe ile tam aksi bir durum söz konusu oldu ve galibiyet sayılarımızla dikkat çektik. Fenerbahçe ile bu şampiyonluğu yaşamak benim için gurur vericiydi. Aynı zamanda 7 bin kişinin önünde bu kupayı kaldırmak fazlasıyla heyecanlıydı. Bu benim hayatım boyunca unutmayacağım tecrübelerden biri oldu.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.