Antalya Liselerarası Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu

Antalya’nın ilk Liselerarası Plaj Voleybolu Turnuvası, bugün (4 Mayıs) Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Muratpaşa Belediyesi işbirliği ile Antalya’daki Muratpaşa Bayındır Kum Sahalarında oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Turnuvaya 38 kız ve 24 erkek takım olmak üzere, toplamda 62 takım katıldı. Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde;

Kızlar;

1

Karatay Lisesi -1

Buse Aksu – Özlem Gökhan

2

Spor Lisesi 1

İpek Elbil – Cemile Şenyürt

3

Antalya Lisesi 1

Esra Yol – Berrak Gülce Kızılaslan

4

Spor Lisesi 2

Rumeysa Alsan – Lana Gülsen Yılmaz

Erkekler;

1

Alanya Bahçeşehir- 2

Mehmet Yıldız-Tomas Önder

2

Alanya Bahçeşehir -1

Şener Şekeroğlu – Furkan Yürekli

3

Hızır Reis T.M.L – 2

Isa Ülker – Mustafa Emre Yılmaz

4

Karatay Lisesi

Ozan Bozkaya – İsmail Tüzün

Kızlarda şampiyon olan Karatay Lisesi-1 takımına kupa ve madalyalarını Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürü Özer Bedir ve TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci verdi.

2. olan Spor Lisesi-1 takımına kupa ve madalyaları TVF Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan tarafından verildi.

3. Antalya Lisesi-1 takımına kupa ve madalyalarını Kepez Belediye Spor Kulübü Şube Başkanı Necdet Yüksel verdi.

4. olan Spor Lisesi-2 takımının kupa ve madalyalarını ise Antalya Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Diktaş ve Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Öğretmeni Ali Uysal verdi.

Erkeklerde şampiyon Alanya Bahçeşehir-2 takımına kupa ve madalyaları Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürü Özer Bedir ve TVF Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan tarafından verildi.

2. Alanya Bahçeşehir-1 takımına kupa ve madalyalarını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci verdi.

3. olan Hızır Reis T.M.L. 2 takımına kupa ve madalyaları Kepez Belediye Spor Kulübü Şube Başkanı Necdet Yüksel tarafından verildi.

4. olan Karatay Lisesi takımına ise kupa ve madalyaları Alanya Bahçeşehir Koleji Öğretmeni Serdar Esen ve Kepez Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı Duralı Akça tarafından verildi.

Ayrıca kızlarda en centilmen takım Borsa Ticaret Meslek Lisesi (Buşra Ergüven-Hasret Turan), erkeklerde ise en centilmen takım Nazmiye Bakı Saatçioğlu A.M.L.(Akıncem Altun-İbrahim Akmaz) seçildi. Turnuvanın lise il birinciliğini ise Buse Aksu (Karatay Lisesi) aldı ve plajın kraliçesi seçildi. Erkeklerde ise lise il birinciliğini alan Mehmet Yıldız (Alanya Bahçeşehir koleji), plajın kralı oldu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.