Yamila Nizetich ilk sezonunu değerlendirdi

Beşiktaş’ın Arjantinli smaçörü Yamila Nizetich, Türkiye’deki ilk sezonu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş’ta harika bir sezon geçirdim. Challenge Kupasında tarih yazdık. Elbette şampiyon olmak isterdik ancak bazen her istediğinizi gerçekleştiremezsiniz. Türkiye’de ilk sezonum ve başlarda bayağı zorlandım. Yeni bir ortama adapte olmak çok zordu. Beşiktaş camiasındaki herkes bana bu konuda çok yardımcı oldu” şeklinde konuşan Güney Amerikalı oyuncu, çok zorlu bir ligde mücadele etmesini ise, “Ne kadar iyi oynasanız da bu tarz takımlar sizden çok daha iyi oynayabilir. Ancak rahatlama lüksleri yoktur. Bu takdirde bizim Eczacıbaşı’nı yendiğimiz günkü sonuçlar ortaya çıkabilir. Ben sadece maça konsantre olmaya çalışırım ve rakibi düşünmem” diye değerlendirdi.

Geleceği hakkında şu an için “belirsiz” tanımlamasını yapan smaçör, kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini de ayrıca belirtti.

Kaptanlığını yaptığı Arjantin milli takımının İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasındaki şansını “Arjantin her geçen gün daha iyiye gidiyor. En iyi oyunumuzu ortaya koyup ikinci tura çıkabiliriz.” diye değerlendiren Nizetich, önümüzdeki 5 yıl içerisinde bir çocuk sahibi olmak istediğini de söyledi.

worldofvolley


Haberi Paylaş

Comments are closed.