CEV Satellite teknik toplantısı yapıldı

2014 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşecek ikinci ayağının teknik toplantısı, bugün (6 Mayıs) Antalya’daki Kremlin Palace Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya CEV Turnuva Sorumlusu Joep van Iersel, CEV Hakem Delegesi David Cox, Turnuva Direktörü Oğuz Değirmenci, Yarışma Sorumlusu Emel Öztürk ve organizatör Gürsel Yeşiltaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Joep van Iersel, bu organizasyonun sorunsuz ilerlemesi için burada görev alan herkesin elinden gelen çabayı gösterdiğini ve teşekkür ettiğini söyledi. Iersel, bu turnuvanın çok başarılı bir turnuva olacağına inandığını da belirterek sözü Oğuz Değirmenci’ye bıraktı. Değirmenci, “Bu tür organizasyonlar bizim için çok değerli. Hemen hemen dünyanın her yerinden gelen çok değerli sporcular katılıyor. Plaj voleybolu ülkemizde gün geçtikçe gelişiyor ve bizler de bunun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Oğuz Değirmenci’nin ardından kısa bir konuşma yapan Emel Öztürk ise böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştirmekten dolayı çok büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu belirterek, “Böyle organizasyonlara ev sahipliği yapmak gerçekten gurur verici. Türkiye birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapıyor ve bu tür organizasyonları yapmakta gün geçtikçe tecrübe kazanıyoruz. Milli plaj voleybolcularımıza ve turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Joep van Iersel ve David Cox; turnuvanın şeması, programı, formatı, sporcuların üniformaları ve turnuvadaki yeni kurallar hakkında bilgi verdiler.
CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın Antalya’da düzenlenecek ikinci ayağında yarın (7 Mayıs) Eleme karşılaşmaları, 8-9 Mayıs’ta ise Ana Tablo müsabakaları oynanacak. Şampiyonada 10 Mayıs Cumartesi günü ise yarı final ve final maçları oynanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.