Arkas Spor 3 yabancısıyla devam ediyor

Acıbadem Erkekler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, üç yabancı oyuncusu ile yola devam ediyor. İzmir ekibi Kanadalı smaçör Gordon Perrin, Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt ve Sloven orta oyuncu Matevz Kamnik ile yeni sezonda da devam edecek.

İzmir ekibi yerli oyuncularından ise Mustafa Oğuz Ramazanoğlu, Hakkı Çapkınoğlu, Hasan Yeşilbudak, Yiğit Gülmezoğlu, Gükhan Gökgöz, Mustafa Koç, Ufuk Minici, Erhan Dünge ile devam ediyordu.

Yönetimin mukaveleleri sona eren Finlandiyalı pasör çaprazı Urpo Sivula ve Sloven smaçör Tine Urnaut ile sözleşme yenilemeyeceği daha önce belirtilmişti.

John Gordon Perrin:
1989 Kanada doğumlu. Smaçör-2.00 m boyunda. Price Charles okulunda voleybola başladı. Thompson Rivers üniversitesin’de 3 yıl boyunca voleybol’a devam etti. Kanada milli takımında oynamaya devam ediyor. Arkas Spor’daki 3. Senesini bitirdi.

Gavin Schmitt:
1986 Kanada doğumlu. Pasör çaprazı – 2,08 boyunda. 373 smaç yüksekliğine sahip. Schmitt önceki yıl formasını giydiği Rusya’nın İskra Odintsovo takımının yanı sıra Güney Kore’nin Samsung Bluefangs ve Fransa’nın Arago Sete takımlarında da görev yaptı. 3 sezon önce Güney Kore’de Samsung Bluefangs takımında oynarken bir maçta kazandırdığı 58 sayı ile kırdığı lig rekorunu hala elinde bulunduruyor.

Matevz Kamnik:
1988 Slovenya doğumlu. Orta oyuncu – 2.02 boyunda. Önceki sezon Almanya’nın Generali Unterhaching takımında forma giyen Matevz Kamnik, 1987 doğumlu. Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag’un 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında çalıştırdığı Slovenya’nın ACH Volley Bled takımında da oynayan Kamnik, 2009-2010 sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi’nde ‘En iyi blokör’ ödülünün sahibi oldu. Kamnik, sırasıyla Maribor, ACH Volley Bled ve Generali Unterhaching takımlarında forma giydi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.