Bronz Madalya Atatürk Üniversitesi’nin

Atatürk Üniversitesi ile Fırat Üniversitesi, Ünilig Voleybol Erkekler’de bronz madalya için mücadele etti.

Ünilig Erkekler Voleybol Play-Off maçlarının üçüncü gününde, Atatürk Üniversitesi ile Fırat Üniversitesi bronz madalya için karşı karşıya geldi. 100. Yıl Spor Salonu’nda, 9 Mart Cuma günü oynanan maçın ilk düdüğü, saat 10.00’da çalındı.

İlk sette rakibine göre daha iyi bir oyun sergileyen Atatürk Üniversitesi, üstünlüğü set boyunca elinde tuttu ve 25-15‘lik skorla ilk setin galibi olarak skoru 1-0’a taşıdı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına, Fırat Üniversitesi 8-7’lik skorla bir adım önde girdi. Başa baş geçen ikinci setin sonlarına doğru, rakibinin yaptığı bireysel hatalarla kolay sayılar bulan Atatürk Üniversitesi skoru 24-20’ye taşımasına rağmen, toparlanan Fırat Üniversitesi beraberliği yakaladı ve seti uzatmalar sonucu 27-25 önde tamamlayarak setlerde beraberliği sağladı, 1-1.

Üçüncü sete hızlı başlayan taraf Atatürk Üniversitesi oldu ve ilk teknik molaya 8-2 ile önde girdi. Skor avantajını korumayı başaran Erzurum temsilcisi, seti 25-14’lük skorla önde bitirerek durumu 2-1’e taşıdı.

Dördüncü sette de daha istekli taraf olan Atatürk Üniversitesi, ikinci teknik molaya 16-8’lik skorla önde girmeyi başardı. Fırat Üniversitesi’nin farkı kapama çabası yetersiz kalınca, Atatürk Üniversitesi seti 25-13’lük skorla önde tamamladı. 3-1’lik maç sonucu ile karşılaşmanın galibi olan Atatürk Üniversitesi bronz madalyanın sahibi oldu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.